Komment

2011 október 26. | Szerző: |

Másképpen nem tudok válaszolni Csevegőske véleményére!

 

Válasz a kommentekben feltett kérdésekre.

Azért teszek az ételekbe leveskockát,mert órákig tartana a csontlé,vagy húslé besűrítése a fűszerekkel és a zöldségekkel.Ami az étel állagát is befolyásolná esetleg.Citrompótló helyett pedig nem tudok egyszerűbbet kitalálni mert ott is sűríteni kellene.Azok a tartósító szerek amik ezekben vannak azok elhanyagolhatóak szerintem a teljes étel elkészülte utáni mennyiséghez képest.Nem vagyok kockafüggő,de szerintem praktikus és ami manapság sokszor fontos gyors is.A napokban elolvastam egy citrompótló összetételét,hááááát tényleg elgondolkoztató,hogy mi az ég haragjának kell bele ennyi vacak?Megoldás lehet ha valaki vesz a gyógyszertárban tiszta borkősavat ami kristályos állagú.Ha pörköltet főzünk,akkor nagyon finom bele pár szem borókabogyó.Kevés kell belőle,úgy egy kiló húsra számítva 2-3 szem,kissé össze-szét nyomva,már a főzés elején belerakva.Mára ennyit,ha lesz még megválaszolandó kérdés akkor folytatni fogom!

Mindenkinek jó főzést!És persze étvágyat hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!