Saláta

2008 augusztus 13. | Szerző: |

Saláta I.

Nagy melegben nagyon jól hűsít,és ugyanakkor laktat is

Megtisztítok egy nagy adag saláta uborkát,és felvágom karikára a szeletelővel.Besózom és pár perc múlva kinyomom belőle a felesleges nedvességet.Tisztítok hozzá fele annyi paradicsomot,mint az uborka.Ezt is felkarikázom,vagy félkarikára vágom.Teszek hozzá egy fél kaukázusi kefirt,és ízlés szerint cukrot.Sózni nem kell,mert maradt még az uborkában annyi a sózásból.Hűtőben pihentetem legalább fél órát.

Ha valaki akar,tehet bele kevés nagyon apróra vágott vagy reszelt vöröshagymát,esetleg pici fokhagymát,oliva olajat,esetleg fehér borsot,kevés tejfölt.Én az első verziót ajánlom előszöri kipróbálásra és aztán lehet kísérletezni a következőkben,de ez az alap.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!