Sajttal sonkával töltött karaj,gazdagon

2008 március 8. | Szerző: |

Ezt az ínyenc kaját a minap ettem Békésszentandráson a Csücsökben.

 

Ugyan úgy készül mint a sajttal sonkával töltött karaj.CSAK,és ez a lényeg,füstölt sajttal töltjük meg,és főtt füstölt tarjával.Amitől igazán különleges,a fokhagymás tejföl,amit a sajtra teszünk összetűzés előtt.A kevés,kb 1 evőkanál tejfölbe reszelünk,vagy apróra vágunk kevés fokhagymát,és ebből tesszük keveset a hús belsejébe.Nagyon izletes és zaftos lesz a hús tőle.Nagyon finom volt,sült krumplival.

Jó étvágyat!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!